Ajánlatkérés

Építkezés, felújítás utáni nagytakarítás

Amennyiben szeretne egy építkezést tökéletesen befejezni, bízza ránk a piszkos munkát, és garantáljuk, hogy patyolat tiszta házba, irodába fog beköltözni.

Felújítások után a helyszínt tisztábban adjuk át, mint mielőtt az építési munkálatok elkezdődtek volna.

Az építkezés/felújítás utáni „kemény terep” nem jelent gondot ipari porszívóinknak. Padlósúroló gépeink tökéletesen eltávolítják padlójáról a cementfátylat és a festékfoltokat. Ezeken túl a csempefelületek tisztítása, redőnyök, ablakpárkányok, ablakok és az általános portalanítás is fontos része a felújítás utáni nagytakarításnak.

Szolgáltatások

Építkezés után általában nagy mennyiségű szemét, cementfátyol, por és egyéb makacs szennyeződések eltávolításával kell szembenézni, ezért ez a munkát feltétlenül bízza szakembereinkre! Az építkezések és felújítások utáni nagytakarítás során a legtöbb esetben elengedhetetlen a nagy teljesítményű ipari takarítógépek, padlósúroló gépek alkalmazása. Az építkezések során sokszor nem csak a port és apróbb törmelékeket kell eltávolítani, hanem a padlóra került nem kívánt festék foltokat, ragasztó, cement, és egyéb foltokat, egyéb erősebb szennyeződéseket. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az építkezés és felújítás utáni, ipari nagytakarításban. Ha precíz és gyors helyreállításra van szüksége, keressen minket és mi megoldjuk!

  • Építkezés utáni nagytakarítás
  • Felújítás utáni nagytakarítás
  • Gépi padlósúrolás
  • Cementfátyol eltávolítás
  • Festék eltávolítás
  • Ablaktisztítás

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot: